АмЧам Практикантска програма „Отвори врата“

Нашите поддржувачи Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) во соработка со своите компании членки распишува конкурс за нивната практикантска програма со наслов „Отвори врата“.

Во вторник, 14ти април, во 20 часот за време на нашиот редовен состанок ќе присуствуваат престаници од Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) кадешто на студентите ќе им презентираат од што се состои, кои се придобивките и како да бидат дел од практикантската програма.

Крајниот рок за аплицирање е 17 април 2015 (петок) до 17:00 часот.

17 Comments

 1. Pingback: high quality rolex replicas

 2. Pingback: sex toys for men masturbating hands free

 3. Pingback: 대밤

 4. Pingback: ดูบอลสด

 5. Pingback: crumb cake

 6. Pingback: bồn nhựa đại thành

 7. Pingback: 배트맨토토

 8. Pingback: microsoft exchange online plan

 9. Pingback: hp server servis

 10. Pingback: Sunucu Teknik Servis

 11. Pingback: it danışmanlığı

 12. Pingback: kurumsal it danışmanlığı

 13. Pingback: scooter rental in honolulu

 14. Pingback: Server Teknik Servis

 15. Pingback: white house market link

 16. Pingback: dark0de market

 17. Pingback: World Market URL

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

two × 3 =