Мотивациски викенд – Караџица април 2015

Минатиот викенд БЕСТ Скопје беше на првиот Мотивациски викенд за 2015, но овај пат на нова локација, во планинарскиот дом Караџица на планината Јакупица.

MW-April-2015

За повеќе прочитајте на објавата на нашиот блог.