Програма за пост-дипломци во ENDAVA

ЕНДАВА бара студенти кои се страсни по информатика или дипломирани студенти заинтересирани за специјализирање во развој на софтвер / тестирање на софтвер. Ние сме водечка организација за ИТ услуги со над 1.600 лица кои работат од канцеларии низ Велика Британија, САД, Германија, Романија, Молдавија и Македонија. Ние
дизајнираме, имплементираме и управуваме со деловни критични системи и дигитални услуги за финансиски услуги, телекомуникации, медиуми и забава и професионални услуги.

Ендава води програми за стажирање и постдипломски студии на сите локации. Нашата програма за постдипломски студии во Скопје за развој на софтвер (Јава технологии) и тестирање на софтвер ќе започне на крајот на декември 2014 година. По завршувањето на
Програмата, ќе продолжите да градите експертиза за домен и да развивате лидерски вештини што им се доделуваат на нашите возбудливи и предизвикувачки проекти. Ве покануваме да аплицирате до 7 ноември 2014 година. За специфични детали за тоа
како да аплицирате, проверете ги информациите подолу. Ве чекаме да ве запознаеме!