Уште еден интерен настан оваа година во Скопје – beRICHER16

Од 21 до 29 ноември, БЕСТ Скопје ќе биде домаќин на настан со 20 учесници од 20 различни БЕСТ групи кои ќе имаат можност да се надоградат како себеси така и нивните локални БЕСТ групи преку тренинзи за меки вештини одржувани од страна на 6 тренери од БЕСТ интернационално.

be_richer

Raise Incomes by Cooperating Honestly with External Resources или скратено beRICHER е работилница наменета за членови од локалните БЕСТ групи заинтересирани за fundraising со цел да ги усовршат нивните комуникациски, преговарачки, презентациски, и останати меки вештини преку различни тренинзи, предавања и студии на случаи.

14 Comments

 1. Pingback: اپلیکیشن بت فوروارد

 2. Pingback: sexy baccarat

 3. Pingback: sex tourism in kenya

 4. Pingback: ตู้ล่าม

 5. Pingback: ดูบอลออนไลน์

 6. Pingback: full drill diamond painting

 7. Pingback: Darknet Linkverzeichnis

 8. Pingback: eBay music promo code

 9. Pingback: microsoft exchange hosting fiyat

 10. Pingback: it danışmanlık sözleşmesi

 11. Pingback: kurumsal sunucu yapılandırma

 12. Pingback: bilişim danışmanlık sözleşmesi

 13. Pingback: Hp Sunucu Teknik Servis

 14. Pingback: versus market

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

seven − 6 =