Што е БЕСТ?

БЕСТ, Борд на Европски Студенти по Технологија е постојано растечка непрофитна и не-политичка организација. Од 1989 година нудиме комуникација, соработка и размена на можности за студентите ширум Европа.

96 Локални БЕСТ групи во 33 земји создаваат растечка, добро организирана, моќна, млада и иновативна студентска мрежа. Повеќе од 4800 членови се вклучени во секојдневниот развој на нашите сервиси и скоро еден милион студенти се достигнати преку нашите настани и иницијативи.

БЕСТ цели да им помогне на Европските студенти по технологија да бидат повеќе интернационално настроени, преку постигнување на подобро разбирање на европските култури и развој на капацитети за работа на меѓународна основа. Затоа, ние создаваме можности студентите да се запознаат и учат едни од други преку нашите академски и не-академски настани и едукативни симпозиуми. „Учењето го прави господарот“, но крајната цел е добро работно место, затоа нудиме сервиси како меѓународен центар за кариера за проширување на хоризонтите за избор на пазарот на трудот.

Нашиот приоритет е да нудиме квалитетни сервиси за студентите ширум Европа. Така, можеме да ги приближиме сите партнери во триаголникот „студент – компанија – универзитет“.

http://www.best.eu.org/

21 Comments

 1. Pingback: fitness franchise

 2. Pingback: best swiss replica watches

 3. Pingback: relx ราคา

 4. Pingback: ดูบอลสด

 5. Pingback: LASER 3D PRINTING

 6. Pingback: http://buy-swisswatches.com/

 7. Pingback: marvel eternals trailer

 8. Pingback: eBay music discount

 9. Pingback: 스포츠토토

 10. Pingback: arvest central mortgage co

 11. Pingback: microsoft exchange online plan 2

 12. Pingback: cisco teknik servis

 13. Pingback: kurumsal it danışmanlığı

 14. Pingback: microsoft exchange mail

 15. Pingback: Sunucu Teknik Destek

 16. Pingback: microsoft exchange kiralık sunucu

 17. Pingback: ท่า sex แนบชิด “Coital Alignment Technique (CAT)

 18. Pingback: site to buy cvv online

 19. Pingback: https://www.spiritspells.com/ph.htmlMagick

 20. Pingback: thiết kế thi công nhà

 21. Pingback: dumps website

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

seventeen + 12 =