10 годишнината од најголемиот настан во БЕСТ одбележана со OHrid JAM 2015

Како 10 годишнина од најголемиот настан во БЕСТ – Jamboree 2005, организиран токму од БЕСТ Скопје, овој пат OHrid JAM 2015 собра 150 странски студенти од најразлични технички универзитети од Европа на културна размена во Охрид.

Од 2ри до 5ти октомври, учесниците на OHrid JAM 2015 имаа шанса да ја посетат Македонија и да ги видат убавините на Охрид и Скопје, а покрај тоа и да запознаат многу луѓе, да оформат многу пријателства и да се забавуваат заедно со членовите на БЕСТ Скопје.

Како дел од програмата беше и разглед на Охрид и неговите знаменитости, како и крстарење со брод по Охридското Езеро.

OHrid JAM 2015 зад себе остави многу насмевки, спомени, искуства и безусловни пријателства. Ова беше уште еден успешен настан реализиран од членовите на БЕСТ Скопје па нека и сите наредни бидат во најдобро светло како и овој!

20 Comments

 1. Pingback: dumps shop online

 2. Pingback: free doll sex

 3. Pingback: sexybaccarat

 4. Pingback: 뉴토끼

 5. Pingback: replica tag heuer online shoppin

 6. Pingback: outdoor fun

 7. Pingback: Moon rocks weed

 8. Pingback: replica watches for sale in usa

 9. Pingback: world market link

 10. Pingback: ดูบอล

 11. Pingback: Dịch vụ marketing

 12. Pingback: dich vu marketing

 13. Pingback: gui hang di my

 14. Pingback: https://munib.org/

 15. Pingback: microsoft exchange online plan 3

 16. Pingback: hp sunucu teknik servis

 17. Pingback: it danışmanlık

 18. Pingback: HP Server Teknik Destek

 19. Pingback: microsoft exchange online plan 3

 20. Pingback: World Market URL

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 − 13 =