EUROEAST Трет повик за апликации

Драго ни е да ве информираме дека Третиот повик на апликации за ЕУРОЕАСТ е отворен на 15 октомври 2014 година и ќе биде затворен на 12 јануари 2015 година.

Ве охрабруваме сите да ги споделите информациите за ЕУРОЕАС со вашите пријатели и колеги со цел да ги ширите информациите поврзани со оваа можност за мобилност колку што е можно повеќе.

За повик за апликации и за сите информации поврзани со критериумите за квалификуваност и инструкциите поврзани со апликациите, погледнете го делот за апликации на веб-страницата на ЕУРОЕАСТ (www.euroeast.polito.it).

Информациите за достапните стипендии и упатството за вид на мобилност за идентификување на целна група и нивото на мобилност на кое припаѓате, се објавени на
http://www.euroeast.polito.it/applications

Не ја пропуштајте шансата

21 Comments

 1. Pingback: Devops Solutions

 2. Pingback: asian4d

 3. Pingback: 메이저토토사이트

 4. Pingback: sex offender bumper sticker

 5. Pingback: replica rolex milgauss

 6. Pingback: Report now about jewels

 7. Pingback: turkish citizenship by investment

 8. Pingback: Darknet Link Verzeichnis

 9. Pingback: 카지노사이트

 10. Pingback: ทางเข้า SBOBET

 11. Pingback: microsoft exchange hosting fiyat

 12. Pingback: it danışmanlık sözleşmesi

 13. Pingback: kurumsal sunucu yapılandırma

 14. Pingback: microsoft exchange online plan 3

 15. Pingback: prevent screen recording

 16. Pingback: sunucu teknik destek

 17. Pingback: exchange online plan 2

 18. Pingback: Supercritical CO2 Extraction Machine

 19. Pingback: Windshield repair marketing

 20. Pingback: Supercritical CO2 Extraction Machine

 21. Pingback: cc cvv

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 − 12 =