JobFair 2015 - Vol.2: Get Technical е веднаш зад аголот!

По првото успешно издание на JobFair 2015 - Vol.1: Build Your Future во март, за помалку од 10 дена, од 5ти до 7ми мај ни следува уште повозбудливото второ издание на JobFair за годинава, по 11ти пат JobFair на комплексот технички факултети - JobFair 2015 - Vol.2: Get Technical!

web banner 550p

Не заборавајте да го оставите вашето CV на www.jobfair.org.mk и да бидете чекор поблиску до вашата кариера!