EBEC Balkan 2014

ebec-balkan-winners-2014
 
БЕСТ Скопје заедно со тимот кој се содржи од Филип Божиновски, Никола Алнгелковиќ, Сашо Јадровски и Кристина Блажевска ја пишуваат историјата на Инженерскиот Натпревар. Втора година по ред тимот од Скопје го освојува првото место во категоријата Case Study на Регионалниот Европски БЕСТ Инженерски Натпревар - EBEC Balkan, кој се одржа во Ниш, Србија. Тимот Fast Forward ја има честа да се докажи себеси пред финалниот натпревар - EBEC Final, кој ќе се одржи во Рига, Латвија ова лето. ', '
 
Настанот ќе се одржи во периодот од 1ви то 9ти август, и нашите најдобри ќе се обидат по трет пат да бидат прогласени за победници.
 
БЕСТ Скопје им ја честита победата и им посакува среќа и успех на EBEC Final.