Започнa аплицирањето за курсеви во летната сезона 2015

Каде сакате да одите ова лето? Имаме одлични вести за сите авантуристи!

teaser1

Започна аплицирањето за БЕСТ курсевите во летната сезона 2015! Летните академски курсеви ширум Европа се отворени за аплицирање до 22 март. Направете го вашиот избор од 50 курсеви на 47 универзитети во 33 земји во Европа!

Листата на курсеви погледнете ја тука, изберете ја вашата дестинација и аплицирајте веднаш!