XXVII Борд на БЕСТ Интернационално е избран

Горди сме да ви го претставиме 27миот борд на Бордот на Европски Студенти по Технологија кој што беше избран на Генералното собрание 2014 година во Букурешт, Романија.

Претседател: Матиу Ванденберг
Трежерер: Олав Ингалдсен Бенгсон
Секретар: Јоана Јивет
Потпретседател за внатрешна поддршка: Оскар Маргинајан
Потпретседател за надворешни сервиси: Оу Јан ouоу
Потпретседател за поддршка на локална група: Марен Елиз Руд

Честитки до сите вас, заслуживте да бидете избрани и сигурни сме дека ќе го направите НАЈДОБРОТО во следната година! Голем аплауз има и за останатите кандидати кои се кандидираа за позиција во бордот.