Посетете ја новата страница за JobFair!

Како да се зачленам?

Редовни состаноци: ФЕИТ 110 – 20h. Контактирајте не на мејл, facebook или instagram. Нашиот мејл: skopje@best.org.mk или пријавете се на пополнувајќи ја формата на копчето подоле.

Како да си поминам најубаво во Европа?

БЕСТ ти ја нуди единствената прилика да  посетиш 94 градови ширум Европа со платено сместување, храна и предавања од реномирани професори на секакви академски теми. 

Контакт

Адреса: Барака 5, ФЕИТ, Руѓер Бошковиќ бб, Септемвриска Сесија 5, Скопје 1000