Започна аплицирањето за Есенските курсеви во 2015

Како што наближува летото, започнуваат апликациите за есенските курсеви во 2015.

fall

Бирајте каде сакате да патувате на есен помеѓу 16те настани меѓу кои 10 курсеви по технологија, 5 курсеви по кариерни вештини и 1 лежерен настан.

Рокот на аплицирање е 17ти мај, па затоа започнете да го пишувате вашето мотивациско писмо за дестинацијата која сакате да ја посетите и аплицирајте веднаш!