Како да станеш член?

Ако сакаш да станеш член на БЕСТ Скопје сè што треба да направиш е да дојдеш на нашиот состанок кој се одржува секој вторник во 20:00 часот во амфитеатарот на ФЕИТ Скопје или да нè посетиш во нашата канцеларија во Барака 5 при ФЕИТ.

 

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

nineteen − seventeen =