Мотивациски Викенд – Охрид јуни 2015

Претпоследниот викенд од јуни обично ни е резервиран за мотивациски викенд за да ги наполниме батериите и со полна енергија да ги дочекаме учесниците за престојниот летен академски курс. Овој пат со тренинзите за BEST Identity, Public Speaking, Leadership и Feedback членовите подобро се запознаа со БЕСТ како организација и научија нешто повеќе, надвор од факултетските клупи.

Семинарот за обука и мотивација на волонтери беше поддржан од Град Скопје.

За целата авантура ви раскажува главната организаторка на мотивацискиот викенд – Еми на нашиот блог.