13ти роденден на БЕСТ Скопје

poster13tiRodenden

Во саботата на 7ми март во The Penguin Club го прославивме нашиот 13ти роденден. Имавме тематска забава на тема: „Around the World“.

Импресиите од забавата можете да ги прочитате на нашиот блог.