best courses

Како да аплицирам на бесплатен БЕСТ академски курс?

Постапката е многу лесна и едноставна! На бесплатен БЕСТ академски курс може да аплицира секој студент при УКИМ кој има добро познавање на англискиот јазик.   Доколку веќе имате акаунт на www.best.eu.org преминете на втората точка, а доколку немате, креирајте си акаунт на www.best.eu.org. Откако го потврдивте преку линкот кој го добивте на мејл, логирајте се.