Job Fair Vol.2: Get Technical е зад аголот

По успешното прво издание на Job Fair 2015 година – Вол.1: Изградете ја својата иднина, во Март, за помалку од 10 дена од 5 Мај до 7-ми ќе се одржи уште повозбудливото второ издание на 11-тиот Саем за работа на Кампус на технички факултети под името Job Fair 2015 година – Вол.2: Get Technical.

Не заборавајте да го оставите вашето CV на нашата официјална веб-страница www.jobfair.org.mk и да бидете еден чекор поблиску до вашата кариера!