EUROEAST Трет повик за апликации

Драго ни е да ве информираме дека Третиот повик на апликации за ЕУРОЕАСТ е отворен на 15 октомври 2014 година и ќе биде затворен на 12 јануари 2015 година.

Ве охрабруваме сите да ги споделите информациите за ЕУРОЕАС со вашите пријатели и колеги со цел да ги ширите информациите поврзани со оваа можност за мобилност колку што е можно повеќе.

За повик за апликации и за сите информации поврзани со критериумите за квалификуваност и инструкциите поврзани со апликациите, погледнете го делот за апликации на веб-страницата на ЕУРОЕАСТ (www.euroeast.polito.it).

Информациите за достапните стипендии и упатството за вид на мобилност за идентификување на целна група и нивото на мобилност на кое припаѓате, се објавени на
http://www.euroeast.polito.it/applications

Не ја пропуштајте шансата

4 Comments

  1. Pingback: Devops Solutions

  2. Pingback: asian4d

  3. Pingback: 메이저토토사이트

  4. Pingback: sex offender bumper sticker

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

fifteen − fourteen =