Успешно заврши EBEC 2016!

Заврши и седмото издание на ЕВЕС Инженерскиот натпревар. По долгите подготовки и големата посветеност  од страна на организаторите, EBEC 2016 имаше успешен крај.

По официјалното отворање, форумска расправа како и двата натпреварувачки денови со задоволство ви ги претставуваме победничките тимови од двете категории:  Во категоријата Case Study победи тимот IEEE – Fantastic four. Им честитаме на Ивона Ристова, Гоце Симоновски, Мими Прочкова и Антонио Филипоски. Во категоријата Team Design од вториот натпреварувачки ден на EBEC, победи тимот R2D2 составен од натпреварувачите Стефан Алексовски, Марјана Петковска, Столе Јовановски и Надежда Аврамовска.

На двата тима им посакуваме многу среќа и успех на регионалниот EBEC натпревар кој ќе се одржи во Подгорица.

4 Comments

  1. Pingback: seo plan for website

  2. Pingback: dietary fiber

  3. Pingback: joy of sex book movie

  4. Pingback: kocioł parowy

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

two × one =