АмЧам Практикантска програма „Отвори врата“

Нашите поддржувачи Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) во соработка со своите компании членки распишува конкурс за нивната практикантска програма со наслов „Отвори врата“.

Во вторник, 14ти април, во 20 часот за време на нашиот редовен состанок ќе присуствуваат престаници од Американската стопанска комора во Македонија (АмЧам Македонија) кадешто на студентите ќе им презентираат од што се состои, кои се придобивките и како да бидат дел од практикантската програма.

Крајниот рок за аплицирање е 17 април 2015 (петок) до 17:00 часот.

2 Comments

  1. Pingback: high quality rolex replicas

  2. Pingback: sex toys for men masturbating hands free

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

5 × 3 =