БЕСТ Скопје организира културна размена со студенти од цела Европа

На тридневниот настан, учесници ќе бидат околу 150 студенти од техничките факултети, од над 30 земји од Европа. Студентите ќе престојуваат во хотелот „Бетон“, со кого, како и за минатогодишната културна размена, така и оваа година организацијата оствари одлична соработка.

На тридневниот настан, учесници ќе бидат околу 150 студенти од техничките факултети, од над 30 земји од Европа. Студентите ќе престојуваат во хотелот „Бетон“, со кого, како и за минатогодишната културна размена, така и оваа година организацијата оствари одлична соработка.

Тие ќе имаат можност да ги осознаат македонските културни богатства и традиции, преку најразлични активности, како шетање и истражување на градот Охрид, интернационална вечер, крстарење по Охридското езеро, но пред се, со дружба и разменување на искуства со македонските студенти, членови на организацијата БЕСТ.

22 Comments

 1. Pingback: gay flag cornhole

 2. Pingback: 마나토끼

 3. Pingback: اكوام

 4. Pingback: Hemp oil

 5. Pingback: 대밤

 6. Pingback: nova88

 7. Pingback: Smoke Testing Services

 8. Pingback: diamond paintings

 9. Pingback: payson residential real estate

 10. Pingback: Buycannabinoidssales.com is one of the largest suppliers of high quality Research Chemicals in USA.

 11. Pingback: internet teknik servis

 12. Pingback: rolex sea dweller rolex replica

 13. Pingback: exchange online plan 2

 14. Pingback: it danışmanlığı

 15. Pingback: kurumsal sunucu servisi

 16. Pingback: microsoft exchange

 17. Pingback: kurumsal sunucu yapılandırma

 18. Pingback: HP Server Teknik Servis

 19. Pingback: gout de diamants champagne price

 20. Pingback: Auto Glass replacement live calls

 21. Pingback: microsoft exchange online plan 2

 22. Pingback: สโบเบ็ต

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

sixteen + 3 =