Започнува аплицирањето за пролетните академски курсеви 2016

Од 1ви па сè до 29ти ноември трае аплицирањето за пролетните БЕСТ академски курсеви низ Европа!

На располагање ви се 17 курсеви во 10 земји во Европа, меѓу кои и: Шпанија, Франција, Русија, Италија и Холандија.

Не пропуштајте ја приликата да бидете дел од едно вакво прекрасно искуство, заедно со уште дваесетина студенти од цела Европа со кои ќе слушате предавање на тема која вие ќе ја изберите од страна на професори кои предаваат на престижните европски универзитети.

На БЕСТ курсевите можат да учествуваат сите студенти кои студираат на УКИМ кои имаат добро познавање од англискиот јазик.

БЕСТ курсевите се бесплатни за сите студенти, меѓутоа превозот до избраната дестинација е на трошок на учесникот.

13 Comments

 1. Pingback: 홀덤사이트

 2. Pingback: ilk üyelik bonusu

 3. Pingback: ae sexy

 4. Pingback: 사다리사이트

 5. Pingback: Krypto Mixer

 6. Pingback: http://www.albertoagrusa.it/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=214430

 7. Pingback: exchange online fiyat

 8. Pingback: it danışmanlık hizmeti

 9. Pingback: bilişim danışmanlık firmaları

 10. Pingback: CHEE TING

 11. Pingback: Windshield replacement marketing

 12. Pingback: thiết kế nhà đẹp

 13. Pingback: underground credit card sites

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

18 + three =