Мои впечатоци од Aegean Регионалниот Состанок

Моите впечатоци од Aegean Регионалниот состанок

ОРГАНИЗИРАНО ОД ЛБГ СКОПЈЕ

Помина многу кратко време откако станав член на БЕСТ и веќе почнав да ја чувствувам магијата. Само што заврши еден неверојатен настан организиран од ЛБГ Скопје, Aegean Регионалниот состанок . Имаше делегати од сите ЛБГиња од Aegean регионот, Истанбул, Истанбул-Јилдиз, Анкара, Измир, Атина, Хања, Солун, Подгорица и Ниш, а имаше дури и некои специјални гости од Германија и Полска. Бидејќи бев презафатен со моите часови на универзитетот, не успеав да ја видам вистинската регионална средба, академскиот дел и обуките што ги одржуваа обучувачите од Турција, Грција…


Сепак, слушнав од другите учесници и од некои членови на нашето ЛБГ дека е неверојатно, и навистина жалам што не присуствував. Покрај академскиот дел за кој само слушнав дека е нешто повеќе од прекрасно и кул, ми се допадна и другиот дел, наречен ЗАБАВА. Забавите беа неверојатни и прекрасни, со многу танцување до раните утрински часови со енергичните учесници. Од Тао, преку Хавана, завршивме во Вулкан, разни јадења на Меѓународната вечер и многу среќни и распеани луѓе. Сите можете да проверите некои од нашите профили на социјалните мрежи и ќе најдете фотографии направени од учесниците и сами проценете како бил настанот. Јас ви велам, морате да го почувствувате, едноставно не може да се опише.


Најдобар е.

На крајот би сакал да кажам дека овој настан го смени моето гледиште што е навистина БЕСТ. Според учесниците дека сесиите беа забавни и возбудливи, решив оваа година навреме да ги завршам своите обврски на универзитетот за да можам целосно да се посветам на Летниот академски курс во целосна организација на БЕСТ Скопје и да ги слушам тие сесии и да одам на забави со
учесниците.


“РАБОТИ ЈАКО, ЗАБАВУВАЈ СЕ ПОЈАКО” – БЕСТ

19 Comments

 1. Pingback: Driveway Repair Olathe

 2. Pingback: have a peek here

 3. Pingback: little nightmares 2

 4. Pingback: emergency plumbing sydney

 5. Pingback: ดูบอล

 6. Pingback: en iyi casino sitesi

 7. Pingback: Testosterone Propionate

 8. Pingback: Completed Villas in Hyderabad

 9. Pingback: gửi hàng đi mỹ

 10. Pingback: cartier replica

 11. Pingback: exchange online hosting

 12. Pingback: microsoft exchange online plan 1

 13. Pingback: bulut depolama,bulut,yedekleme,ücretsiz bulut hizmeti,en iyi bulut şirketi,en iyi bulut firması,bulut depolama fiyatı,en ucuz bulut depolama,en iyi bulut depolama hangisi,en iyi bulut depolama,bulut arşivleme sistemi,online yedekleme,bulut yedekleme

 14. Pingback: microsoft exchange hosting fiyat

 15. Pingback: it danışmanlık ücretleri

 16. Pingback: microsoft exchange

 17. Pingback: world market link

 18. Pingback: new darknet search engine

 19. Pingback: sunucu teknik destek

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

5 × 4 =