[Нов Борд] Петнаесеттиот борд на БЕСТ Скопје е верификуван

После уште една успешна година, влегуваме во нова, и време е XIV-от борд да ги отстапи нивните функции на нивните наследници, избрани од полноправните членови на нашата Лoкална БЕСТ Група.

На Локалното Верификационо Собрание The Q-ute Kittens (XIV-от борд) ја презентираше нивната работа и настаните кои се случија во текот на нивниот мандат како борд, и покажаа дека беа и сеуште се добар тим. Но покрај настаните, тие презентираа колку многу млади членови се приклучија на БЕСТ, колку многу полноправни членови придонесоа и помогнаа при организирањето на тие настани, и како поддршката од Алумни членовите значеше во текот на претходната година.

Како што ги оставаат местата на помладите генерации, им се заблагодаруваме на The Q-ute Kittens за сè што сторија додека ги имаа следите функции:

Претседател  – Борче Џиковски
Финансии/Потпретседател Катерина Михаилова
Секретар Ирена Костовска
Координатор за Односи со Компании Кристина Новковска
Координатор за Човечки Ресурси Гоце Андонов
Координатор за Маркетинг и Односи со Јавност Надица Панковска
IT Координатор Михаил Талевски

После пет часови избирање на нови Алумни, нови полноправни членови, не-бордовски функции и слушајќи ги прекрасните говори од кандидатите, на 13.02.2015 ние го верификувавме новиот борд на БЕСТ Скопје, XV-от борд кој се содржи од:

Претседател  – Емилија Трпчевска
Финансии/Потпретседател Наташа Митева
Секретар Катерина Илијоска
Координатор за Односи со Компании Тамара Куретоска
Координатор за Човечки Ресурси Бинаса Дрндар
Координатор за Маркетинг и Односи со Јавност Сара Коцевска

На ова собрание исто така се избраа следните не-бордовски функции:

Vivaldi Јана Мартулкова
PR & Social Media Сандра Ивановска
Grants Стефан Серафимовски
Knowledge management Александра Петровска
VIP delegate Никола Јовановски

3 Comments

  1. Pingback: social signals

  2. Pingback: little nightmares 2

  3. Pingback: 안전놀이터

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 − 14 =