Саемот за кариера и вработување Job Fair 2016.. Започнува!

Бордот на Европски Студенти по Технологија (БЕСТ) – Скопје со особена чест ви го најавува по дванаесетти пат Саем за вработување и кариера – Job Fair 2016. Настанот ќе трае од 04.05-10.05.2016. Поточно деновите на штандови ќе се одржат на ГФ/АФ на 05 – 06.05, и на кампусот технички факултети (МФС/ФЕИТ/ФИНКИ/ТМФ) на 09.-10.05.

Овој саем е одлична можност компаниите учеснички да стапат во директен контакт со нивните потенцијални вработени, а студентите да се информираат повеќе за компаниите, нивните понуди, како и нивните главни активности. На деновите на штандови, компаниите ќе ја претстават својата дејност, како и целите и потребите насочени кон амбициозен и квалификуван кадар.

Студентите таргетирани од компаниите, на Job Fair 2016 ќе имаат можност да присуствуваат на разни предавања, презентации, soft skills тренинзи и натпревари одржани од истите.

На Job Fair заинтересираните студенти ќе имаат можност да присуствуваат на разни предавања, презентации, soft skills тренинзи и натпревари одржани од страна на компаниите. Она што го нуди Job Fair, а им е потребно на студентите, е квалитетна пракса или работа. Се што треба да направат заинтересираните студенти и (пост)дипломци е да го остават своето CV на www.jobfair.org.mk. Истото ќе стане дел од нашата датабаза, до која имаат пристап сите компании учеснички во текот на целата година.

19 Comments

 1. Pingback: www.my-social-signals.com

 2. Pingback: gay flag

 3. Pingback: replica tag heuer titaniu

 4. Pingback: dark net search engine

 5. Pingback: akwam

 6. Pingback: canlı casino oyna

 7. Pingback: Köp Tramadol online

 8. Pingback: thai-sagame

 9. Pingback: Heating System Check

 10. Pingback: facebook social login

 11. Pingback: chuyển phát nhanh quốc tế

 12. Pingback: Krypto tauschen

 13. Pingback: microsoft exchange online plan

 14. Pingback: hp sunucu servisi

 15. Pingback: it danışmanlığı

 16. Pingback: Server Teknik Destek

 17. Pingback: world market url

 18. Pingback: ASAP Market URL

 19. Pingback: 쿠쿠티비

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

1 × four =