Состанок за нови членови за зимски семестар 2015/2016

Дали сакаш да запознаеш премногу нови луѓе? Дали сакаш твојот најдобар другар да е од Барселона? Дали сакаш да шеташ 2 недели во Италија за 100 евра? Дали сакаш забавни, едукативни настани со многу многу странци од цела Европа? Дали сакаш да пробуваш еден тон храна и пијалоци од цела Европа, барем 2-3 пати годишно?

Дали сакаш мотивациски викенди 3 пати годишно? Дали сакаш да ја развиеш својата креативност, комуникациски и преговарачки способности? Дали ова звучеше како Топ Шоп реклама?

Ако на било кое од овие прашања одговори со ДА, дојди во четврток на информативен состанок за нови членови во просторија 223 на ФЕИТ/МФС.

Се гледаме!

Не ја пропуштајте шансата да бидете дел од БЕСТ каде имате можност да стекнете многу пријателства, да научите нешто повеќе, да патувате и да се забавувате!

15 Comments

 1. Pingback: cvvshop

 2. Pingback: pialabet

 3. Pingback: Beställ OxyNorm i Sverige

 4. Pingback: Seismicity of the Sanriku coast

 5. Pingback: 179171 fake rolex

 6. Pingback: White House Market Link

 7. Pingback: sensory diet

 8. Pingback: rolex replicas

 9. Pingback: W88 casino

 10. Pingback: Buycannabinoidssales.com is one of the largest suppliers of high quality Research Chemicals in Europe.

 11. Pingback: W88casino

 12. Pingback: make your own diamond painting

 13. Pingback: microsoft exchange online plan

 14. Pingback: kurumsal it danışmanlığı

 15. Pingback: dell sunucu destek

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

six − five =