Успешно заврши EBEC 2016!

Заврши и седмото издание на ЕВЕС Инженерскиот натпревар. По долгите подготовки и големата посветеност  од страна на организаторите, EBEC 2016 имаше успешен крај.

По официјалното отворање, форумска расправа како и двата натпреварувачки денови со задоволство ви ги претставуваме победничките тимови од двете категории:  Во категоријата Case Study победи тимот IEEE – Fantastic four. Им честитаме на Ивона Ристова, Гоце Симоновски, Мими Прочкова и Антонио Филипоски. Во категоријата Team Design од вториот натпреварувачки ден на EBEC, победи тимот R2D2 составен од натпреварувачите Стефан Алексовски, Марјана Петковска, Столе Јовановски и Надежда Аврамовска.

На двата тима им посакуваме многу среќа и успех на регионалниот EBEC натпревар кој ќе се одржи во Подгорица.

17 Comments

 1. Pingback: seo plan for website

 2. Pingback: dietary fiber

 3. Pingback: joy of sex book movie

 4. Pingback: kocioł parowy

 5. Pingback: 원샷홀덤

 6. Pingback: Estate Planning

 7. Pingback: World Market Link

 8. Pingback: ดูบอลออนไลน์

 9. Pingback: canlı casino siteleri 2021

 10. Pingback: buy dumps online

 11. Pingback: Speedpaste kaufen

 12. Pingback: microsoft exchange hosting fiyat

 13. Pingback: internet teknik servis

 14. Pingback: dell sunucu destek

 15. Pingback: car dealerships winnipeg

 16. Pingback: Sunucu Teknik Servis

 17. Pingback: design home

Leave Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

12 − 1 =