EBEC image

Извонредни иновации за 2021 година

Човекот низ историјата има создавано чудотворни иновации, кои го обликуваат светот и менуваат животот на безброј луѓе. Од создавање на тркалото до самоуправувачки автомобили со помош на вештачка интелигенција, амбициозните и креативни инженери низ светот наоѓаат начин да покажат дека сè уште има простор за нови воодушевувачки иновации коишто ќе го подобрат секојдневието.